impuls logo (beeldmerk en tekst).jpg
logo2.pnglogo3.png

Impuls biedt leden voordeel!

Verschillende aanbieders geven korting op coaching en/of begeleiding, op een workshop of geven een jaar lang lidmaatschap cadeau, als je lid wordt van Impuls.

Impuls biedt ook zelf vele voordelen en extra's:

3x Impuls Magazine per jaar!
Ledenkorting voor een themabijeenkomst
Advies- en informatie en belangenbehartiging op diverse terreinen

Dus waar wacht je nog op?

Klik hier om lid te worden.

Vergoeding verzekering

Check hier of jouw verzekering ons lidmaatschap vergoedt!

Contact met Impuls?

Impuls is in week 17 slecht bereikbaar zowel telefonisch als per e-mail vanwege de verhuizing naar het nieuwe onderkomen in De Bilt.

Impuls is telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 14.30 uur.

Impuls is per 24 april verhuisd. Bezoekadres is tevens postadres.
Weltevreden 4A
3731 AL De Bilt
Telefoonnummer: 030 231 08 14
E-mail: info@impulsdigitaal.nl

 Onthoud mijn inloggegevens


Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer

Welkom bij vereniging impuls voor volwassenen met ADHD

Week 17 van 22 april tot en met 25 april Impuls SLECHT bereikbaar

 

In week 17 wordt er druk verhuisd bij Impuls. Impuls zal samen met Balans en de NVA verhuizen naar een kantoorpand aan de Weltevreden 4 A in De Bilt.
Dit betekent dat Impuls erg slecht bereikbaar zal zijn zowel telefonisch als per e-mail.

De telefooncentrales worden op woensdag 23 april verhuisd naar het nieuwe onderkomen. Echter al het kantoormeubilair wordt pas op donderdag 24 april verhuisd en alle kantoorspullen zullen op vrijdag 25 april worden verhuisd. Drie dagen zal Impuls daarom telefonisch niet tot nauwelijks bereikbaar zijn en zal de e-mail sporadisch kunnen worden gelezen, omdat ook de computers zullen moeten worden aangesloten.

Mocht je toch een vraag hebben dan kun je tussen 08.30 - 14.30 uur naar mobiel telefoonnummer 06 22 60 00 33 van Tessa de Reus bellen of een e-mail sturen aan info@impulsdigitaal.nl (er kan vertraging zijn in de beantwoording van de e-mail).
Wij hopen op je begrip.

ADHD of ADD en 18+? Impuls is er voor jou

Als volwassene met ADHD/ADD heb je soms al een leven vol tegenslagen en teleurstellingen achter de rug. Door de diagnose vallen eindelijk alle puzzelstukjes op hun plaats en kun je gericht met je zwakke én sterke kanten aan de slag. Vereniging Impuls steunt je daarbij. Hoe?

En dat is hard nodig. Want je bent niet de enige.

 

 

Snelle én goedkope rijbewijskeuring ADHD via Impuls

 

Moet jij gekeurd worden voor je rijbewijs omdat je ADHD, ADD, ASS of PDD-NOS hebt? Baal je van de lange wachttijd en de nog steeds bizarre prijs van vaak wel  € 188, - (incl. BTW)? Dan heeft Impuls toch nog een beetje goed nieuws voor je!

 

Keuringsarts Dr. R.D. Barbier, psychiater, heeft namelijk geen wachtlijsten. Bovendien krijg je als lid van Impuls ook nog eens € 20,- korting op het gangbare tarief van € 142,-. Je betaalt dan als Impuls-lid dus € 122,-! Dat is nog eens snel verdienen! Lees hier meer.

 

 

Kom 17 april naar de thema avond Hoera! Ik heb ADHD.


Frank van Strijen zal op 17 april,  in navolging van de bomvolle avond in Assen vorig jaar, ook in het midden van het land voor Impuls een inspirerende leuke humorvolle avond verzorgen over zijn boek 'Hoera! Ik heb ADHD'.

Een wervelende avond vol tips, herkenning, en erkenning, voor iedereen met ADD, ADHD of een vermoeden van.

Kijk hier voor meer info en om je aan te melden.

 

 

 

 

Hoezo ADHD lage ziektelast?


Het CVZ heeft op verzoek van minister Schippers van VWS eind april een rapport gepubliceerd over aandoeningen met de laagste ziektelast. En jawel hoor, volgens dit overzicht valt ADHD ook onder aandoeningen met een lage ziektelast. Onbegrijpelijk! Zeker, de ziektelast van ADHD kan laag worden. Mits de ADHD herkend wordt en goed behandeld wordt. Zo niet, dan zorgt de ADHD gedurende je leven voor steeds meer problemen. Wij kunnen het weten, want veel van onze leden, en andere volwassenen met AD(H)D, hebben dagelijks met die last te dealen. Lees hier hun verhalen.

 

ADD/ADHD: deel je ervaringVragen over je ADD / ADHD of juist iets meegemaakt waar anderen wat aan kunnen hebben? Deel je ervaringen met anderen, op het zeer actieve forum adhdXtra!

 Copyright 2008 Vereniging Impuls | Contact | Privacy | Voorwaarden | Sitemap

Powered by : QualitySites4All