Hoger in de zoekmachine met betaalde blogs

Hoger in de zoekmachine met betaalde blogs

Heb jij een nieuwe of bestaande website, dan wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar toe  hebben. Hoe meer bezoekers, des te groter de kans op conversie. Toch kan het verkrijgen van bezoekers soms een hele uitdaging zijn. Het hangt immers af van een flink aantal factoren, die zijn onderverdeelt in een 3-tal pijlen; Techniek, Content en autoriteit. De eerstgenoemde zit vaak bij de meeste websites met de huidige systemen wel goed. De tweede is vooral belangrijk voor relevantie van je website, maar de laatstgenoemde heeft volgens velen het meeste effect op je posities in de zoekresultaten. Zo kom je bijvoorbeeld hoger in de zoekmachine met betaalde blogs . Hoe, dat lees je hier!


Effecten van betaalde artikelen

Hoger in de zoekmachine met betaalde blogs werkt absoluut! Daar is ons marketingbureau in Rotterdam een groot voorbeeld van.Doordat betaalde blogs vaak op autoritaire website worden geplaatst, zal dit direct effect hebben op de positioneren van je eigen website. Uiteraard is het ook belangrijk dat de overige zaken op je eigen website in orde zijn, zoals de techniek en de content, maar  als dit goed is, dan is het laten plaatsen van een blog het allerlaatste zetje die ervoor kan zorgen dat jij de top 5 of zelfs top 3 kunt bestormen.


Autoriteit

Het verkrijgen van autoriteit kan op verschillende manieren. Eén van die manieren om hoger in de zoekmachine te komen, is door betaalde blogs. Dit zijn blogs op vaak enorm hoog gewaardeerde websites, waardoor ook jij een stukje van deze autoriteit doorgespeeld krijgt door middel van ‘link juice’. Waar het met het plaatsen van gratis blogs vaak op een gegeven moment strookt, kom je wel hoger in de zoekmachine met betaalde blogs. Dit komt doordat betaalde blogs vaak websites zijn met enorme bezoekersaantallen en dus ook een hoge autoriteit.Wat kost een betaalde blog?

Wil jij hoger in de zoekmachine met betaalde blogs komen, dan vraag je jezelf vast af wat nu zo’n blog plaatsing kost. Toch is dit niet in één zin samen te vatten. Het is namelijk afhankelijk van verschillende factoren hoeveel het kost om hoger in de zoekmachine met betaalde blogs te komen. Zo is het bezoekersaantal, de niche en ook de autoriteit van de website allemaal mede bepalend voor hoeveel het uiteindelijk kost. Zo kun je al betaalde blogs vanaf enkele tientallen euro’s beginnen, maar zullen gerenommeerde websites, zoals bijvoorbeeld een nieuwswebsite tot wel enkele honderden en zelfs duizenden euro’s kunnen kosten.