BDSM Shop

Ontdek BDSM

BDSM komt steeds meer uit de taboesfeer en dat is maar goed ook. Stuwende kracht van deze populaire vorm van seks is ongetwijfeld Fifty Shades of Grey geweest. Ook al is het al jaren geleden dat er voor het laatst een film is verschenen, het is toch echt evident dat deze boekenreeks (later filmreeks) een grote rol heeft gespeeld bij de acceptatie van BDSM. Maar waar staat BDSM voor en wat kan het jou/jullie bieden. In dit artikel kom je het te weten en vertellen wij je alles wat je moet weten over de wondere en soms duistere wereld van 

BDSM.


Wat is BDSM?

De letters BDSM staan voor Bondage, Discipline en Sadomasochisme. Sadomasochisme (SM) wordt veel gebruikt als term, maar dit is in de praktijk slechts een klein onderdeel van waar BDSM voor staat. Onder BDSM vallen erotische handelingen (hoeft echt niet altijd te resulteren in seks) waarbij onder andere onderdanigheid, dominantie, spanking, bondage, rollenspellen en onderlinge machtsverhoudingen zijn onderdelen die bij BDSM spelletjes vaak terugkomen. Je kunt wel stellen dat elk persoon zo zijn idee heeft over BDSM en wat daaronder valt. Dit is misschien ook wel reden waarom het zo immens populair is. Immers je kunt veel kanten op en binnen bepaalde onderdelen raak je niet uitgeleerd/ontdekt. 


Bondage: immens populair

Van oudsher is bondage wellicht wel het populairste onderdeel van BDSM. Het gevoel van totale overgave of juist macht is erg opwindend. Tel daarbij op dat het “slachtoffer” volledig is overgeleverd aan jouw wensen en grillen en het is geen wonder wat bondage nou zo ongelofelijk spannend maakt. De eerste stapjes die in de wereld van bondage genomen worden zijn vaak onschuldig, denk aan het gebruik van bijvoorbeeld handboeien om je partner te controleren. Mocht dit bevallen zijn er honderden (als niet duizenden) attributen te vinden die net een stapje verder gaan of voor extra stimulans tijdens een bondage spelletje. Vooral de zweepjes, paddles, kettingen en complete bondage sets zijn vrij populair onder bondage liefhebbers. 


Jouw grens bij BDSM is belangrijk

BDSM spellen kunnen vrij ver gaan, waardoor het verstandig is om vooraf je grens aan te geven en een stopwoord af te spreken. Zodoende verklein je de kans op blessures en kan je met volle overgave genieten van spannende en opwindende momenten. Gebruik je BDSM speeltjes, zoals bondage kettingen, touwen of tape? Zorg dat je op elk moment je partner direct kunt bevrijden.


BDSM Speeltjes koop je in een BDSM shop

Twintig jaar geleden moest je vaak nog echt je best doen om BDSM speeltjes te kopen in een BDSM shop. Tegenwoordig is dit gelukkig vele malen makkelijker. Uiteraard kan je nog ouderwets een BDSM winkel bezoeken in een grote stad (zoek dit vooraf wel even op om niet met lege handen terug te komen). Maar veel vaker kiezen mensen toch gewoon voor het gemak en discretie van een online BDSM shop. Zeker in de online BDSM shops heb je vaak oneindig veel mogelijkheden qua erotische artikelen. Niks is te gek en als je voor het eerst een BDSM winkel bezoekt, kan het schaamrood op je kaken komen door de vele soorten artikelen, waaronder de meest kinky torture artikelen, complete stellingen en chirurgisch lijkende producten. Het kan helpen om vooraf je even te verdiepen in waar je wensen liggen. Zo kan je een stuk gerichter een SM shop bezoeken.