Wat is een luchtdrukvibrator?

Een luchtdrukvibrator is een seksueel hulpmiddel voor het stimuleren van de clitoris. In 2014 zijn luchtdrukvibrators op de erotische markt gekomen die luchtdrukgolven creëren. Ze creëren een onderdruk (vacuüm), waardoor de clitoris een klein beetje naar binnen wordt gezogen. De luchtdrukvibrator stimuleert vervolgens de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven. Bij een standaard vibrator wordt de clitoris gestimuleerd aan de hand van vibraties en trillingen. De clitoris wordt hierdoor niet als bij een standaard vibrator direct aangeraakt en geeft ook een hele andere sensatie dan de standaard vibator. De luchtdruk vibrator is het ideale seksspeeltje voor vrouwen die zorgt voor intense en hemelse orgasmes. Er zijn luchtdruk vibrators met diverse regelbare vibratie patronen en - standen. De meeste luchtdruk stimulators zijn zo gevormd zodat ze prettig in de hand liggen.


Hoe werkt een luchtdrukvibrator?

Zoals hierboven al beschreven raakt de luchtdrukvibrator de clitoris niet direct aan maar stimuleert de clitoris door middel van luchtdrukgolven. De luchtdrukgolven geven een andere vorm van stimulatie, welke overstimulatie voorkomt mede door gebrek aan directe trillingen. De luchtdrukvibrator sabbelt en zuigt als het ware aan de clitoris. Het overgrote gedeelte van de vrouwen die een luchtdrukvibrator heeft geprobeerd is laaiend enthousiast en ervaart ook meerdere orgasmes.


Hoe gebruik je een luchtdrukvibrator?

Ten eerste dien je de schaamlippen te spreiden om zo makkelijk bij de clitoris te geraken. Vervolgens plaats je het stimulatie kapje over de clitoris heen en druk dan licht om een zachte vacuüm te creëren. Door de luchtdruk pulsaties geeft de luchtdrukvibrator dan een overheerlijke stimulatie. Ontdek als laatste alle vibratie standen en patronen van de vibrator.


Wat is de beste luchtdrukvibrator?

De luchtdruk vibrator komt in vele verschillende modellen. De populairste merken zijn Satisfyer en Womanizer. Iedere luchtdruk vibrator heeft een eigen aantal standen. In sommige gevallen wordt er onderscheid gemaakt tussen vibratie, luchtdruk en pulsatie. Er zijn stille varianten beschikbaar maar ook luchtdrukvibrator die zowel de clitoris als G-spot stimuleren.


Waar kan ik mijn luchtdruk vibrator kopen?

Het ruime assortiment van Sexshop City heeft alles om jou volop te laten genieten! In de online sex shop van Nederland koop je de beste sextoys voor dames, heren en koppels van dit moment. Als je een luchtdruk vibrator hebt gekozen is het verstandig om gelijk condooms, glijmiddelen en toycleaners mee te bestellen. Jouw bestelling wordt geheel discreet naar je verzonden.