Zelfverzekerd met TENA incontinentiemateriaal

Als u af en toe of regelmatig ongewenst urine verliest dan is dat natuurlijk helemaal niet leuk. Het kan zelfs zo’n groot probleem worden dat u liever niet meer de deur uitgaat voor de boodschappen of een bezoekje aan vrienden of familie. Gelukkig is er nu een heel goede oplossing: TENA incontinentiemateriaal. Dit werkt een stuk beter dan maandverband of andere zelf bedachte oplossingen. TENA incontinentiemateriaal is gemaakt van materiaal dat de urine optimaal absorbeert zodat u nauwelijks hinder ondervindt van het urineverlies. Ook onaangename geurtjes worden voorkomen. Niemand in uw omgeving zal weten dat u een incontinentieverband of -slip draagt. U kunt weer doe wat u altijd deed en hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u in een ongemakkelijke situatie belandt.


Kies het product dat bij u past

De producten van TENA zijn zeer divers. Van kleine inlegkruisjes tot verbanden die geschikt zijn voor de nacht. Op de verpakking staat vermeld voor welke situatie dit product bedoeld is. Aan de hand van de indicatie ziet u of het product is gemaakt voor mild of heviger urineverlies. Zo kunt u zelf bepalen welk product bij u past. Als u soms een paar druppeltjes verliest of een beetje urine als u moet hoesten of niezen dan kunt u vaak volstaan met TENA incontinentiemateriaal voor mild urineverlies. Als u een blaasprobleem heeft waardoor u uw plas niet kunt ophouden dan zijn er materialen die geschikt zijn om grotere hoeveelheden urine op te vangen. In alle gevallen wordt de urine omgezet in gel. Hierdoor lekt het verband niet door. Bovendien wordt de geur op een aangename manier gedempt zodat niemand iets aan u zal merken.


Pak uw leven weer op

Stond uw leven stil omdat u vanwege een incontinentieprobleem niet meer de deur uit durfde? Gebruik dan TENA incontinentiematerialen om uw vrijheid weer terug te krijgen. U kunt weer gezellig gaan shoppen, uit eten of op bezoek bij vrienden of familie. Uw blaasprobleem hoeft u van niets meer te weerhouden. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen dit en komen ze er ook achter dat ze heus niet de enige zijn die kampt met urineverlies. Het komt voor bij zowel mannen als vrouwen en in verschillende leeftijdsgroepen.


Speciaal voor mannen; TENA Men geeft u uw zelfvertrouwen terug

Sommige mannen denken dat alleen vrouwen incontinent zijn. Maar niets is minder waar, ook mannen kunnen er last van hebben. Dit varieert van nadruppelen tot ernstige incontinentie. TENA Men heeft een breed scala aan producten die u kunt gebruiken als u last heeft van ongewenst urineverlies. Hiermee kunt u uw gewone leven weer leiden zonder dat u zich ongerust hoeft te maken dat u mogelijk in verlegenheid wordt gebracht. De producten van TENA Men hebben een cijfer waarmee aangegeven wordt voor welke mate van incontinentie ze geschikt zijn. Zo kunt u gemakkelijk bepalen welke voor u het meest geschikt is. U kunt natuurlijk ook verschillende gebruiken, bijvoorbeeld een hogere bescherming voor de nacht.

Comfortabel incontinentieverband voor mannen

Het incontinentiemateriaal van TENA Men is speciaal ontworpen voor de mannelijke anatomie. U kunt natuurlijk een inlegkruisje of maandverband van uw vrouw of vriendin gebruiken, maar de kans op doorlekken is dan een stuk groter. De producten van TENA Men sluiten dankzij hun unieke vormgeving perfect aan en bieden daardoor optimale bescherming. Doorlekken is vrijwel uitgesloten, ook als u last heeft van zwaarder urineverlies. U kunt met een gerust hart van huis gaan en uw favoriete bezigheden oppakken die u wellicht vanwege uw urineverlies al een tijdje in de ijskast had gezet. De verschillende producten van TENA Men bieden meerdere uren bescherming, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich ongemakkelijk voelt.


Eenvoudig onderweg verwisselen

Het handige van TENA Men is dat de verbanden en ook de broekjes apart verpakt zijn. U kunt ze dus gemakkelijk meenemen en als dat nodig is discreet verwisselen op het toilet. In het begin is het misschien even uitproberen welk level voor u het meest geschikt is. Level 0 is voor licht urineverlies, level 4 is bedoeld voor mannen die ernstige incontinentieproblemen hebben. De levels 1 tot en met 3 zitten daar tussenin. Alle verbanden en broekjes van TENA Men hebben het gepatenteerde Odeur Control, waardoor onaangename geurtjes subtiel worden gemaskeerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat mensen in uw omgeving iets merken als u ongewild urine verliest.